+387 36 580 533
+387 61-273-699
el.max@bih.net.ba
We found 0 results. View results
Advanced Search

0 KM to 1,500,000 KM

Više opcija pretraživanja
we found 0 results
Your search results

O nama

Agencija KARTEL – jedanaest godina u Bosni i Hercegovini i gradu Mostaru
Agencija za nekretnine “Kartel”  osnovana je 1999. godine u Mostaru i od tada aktivno posreduje pri prodaji i najmu stambenih i poslovnih nekretnina te zemljišta na području Bosne i Hercegovine, posebice Mostara te okolnih mjesta (Blagaj,Buna,Vrapčići, Bijelo Polje itd.).

Agencija Kartel jedna je od prvih agencija koja već jedanaest godina u kontinuitetu djeluje na području Bosne i Hercegovine i grada Mostara.
Agencija Kartel upisana je u Poreznoj upravi Federacije BIH – Kantonalni porezni ured Hercegovačko Neretvanskog Kantona sa ID brojem: 4327117580001

Agencija Kartel odabire za svoje klijente najbolje lokacije u gradu Mostaru i bližoj okolini.
U Mostaru nastojimo odabrati kvalitetne nekretnine (kuće, stanove, poslovne prostore, zemljišta) u rezidencijalnom dijelu a u okolnim mjestima kao što su Blagaj i Buna atraktivne lokacije za vikendice i odmor. Također, posredujemo i pri prodaji zemljišta, industrijskih nekretnina, poslovnih centara i lokala u Mostaru i okolini.

Naši klijenti 

Tokom jedanaest godina rada sarađivali smo sa različitim profilima klijenata od kojih bi ponosno nabrojali:
OHR predstavništvo Mostar
Gradska Uprava Grada Mostara
Fudbalski Klub VELEŽ
BBI Banka poslovnica Mostar
Islamska Zajednica Mostar
Notarski ured Alkan Mujić

Naše usluge obuhvataju:
Našim klijentima pored usluge posredovanja osiguravamo i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja, istraživanja i analize tržišta, procjene i prezentacije nekretnina i njihovog potencijala kao i pravnu podršku.
Klijentima koji ulažu u nekretnine pronalazimo zakupoprimce te na taj način potenciramo vrijednost njihovog ulaganja. Nastojimo svoje klijente pratiti kroz sve njihove projekte.

  • Novogradnja:

  • Kreditiranje uz:

  • Osiguranje uz:

Compare Listings