+387 36 580 533
+387 61-273-699
el.max@bih.net.ba
We found 0 results. View results
Advanced Search

0 KM to 1,500,000 KM

Više opcija pretraživanja
we found 0 results
Your search results

Prodaje se stambeno-poslovni objekat, u centru Mostara

Po dogovoru
Mostar,
add to favorites
280

Opis

Agencija za nekretnine Kartel, iz svoje ponude izdvaja:

 

Stambeno-poslovni objekat ukupne površine 400m2, u centru grada Mostara, koji se sastoji od prizemlja i 2 etaže. Moderan način izgradnje.

Prizemlje posjeduje duplu garažu, 7×6, umivaonik I wc.

Nekretninu karakteriše funkcionalan raspored prostorija. Prva etaža se sastoji od 2 spavace sobe sa kupatilom,  dnevnog boravka, kuhinje, tepezarije, hodnika, zatim balkona ukupne površine 40m2 i terase. Tu se još nalazi odvojena soba za goste sa kupatilom.

Oprema koju posjeduje prvi sprat je: ugrabljeni ormari, alarmi, kamere, te zatim svaka prostorija ima hlađenje i grijanje (inverte system).

Druga etaža se sastoji od 2 spavaće sobe sa jednim kupatilom, kuhinje, tepezarije, glavne sobe + kupatila, sobe za goste koja posjeduje kupatilo, zatim balkona ukupne površine 30m2.

Kao što prva, tako i druga etaža posjeduje istu dodatnu opremu .

Parking prostor je namijenjen za gradnju novog stambenog objekta veličine 22×19, gdje su ugrađeni nosivi i potpuno nepropusni zidovi.

Objekat posjeduje 24 telefonske linije, 2 vodovodna mjerila I 2 struje. Ostava se nalazi na zadnjem spratu, koja se nalazi van stambenog objekta.

Može biti i stambeni i prostor namijenjen za biznis (apartmani, hotel I sl.)

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada a željeznička i autobuska stanica se nalazi na cca. 50m od objekta.

LOKACIJA

Objekat je smješten u ul. Ale Ćišića br. 1, uz Higijenski zavod. Ulaz je sa ulice Maršala Tita.  Lokacija je izuzetno atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, a od značajnih Kulturnih dobara predstavlja Stari Most, koji je udaljen svega 250m. U radijusu od 300m dostupni su svi bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje javni prevoz, zdravstvene ustanove, sportsko-rekreativne terene, supermarkete i slično.

Vlasništvo 1/1

CIJENA PO DOGOVORU.

Adreasa: Mostar
Grad:
Država: Bosnia and Herzegowina
Otvorite u Google mapama
ID Nekretnine : 18657
Veličina nekretnine: 400.00 m2
Garaža: Da
Balkon
Kablovska TV
Kanalizacija
Klima
Parking
Struja
Telefonski priključak
Uknjiženo (ZK)
Voda

Slične nekretnine

149,000 KM
Prodaja

Kuća sa okućnicom naselje Buna, Mostar

Buna - Put za Gubavicu bb,
Category: ,
110.00 m2

KONTAKT

    Compare Listings